Zelf samenstellen van uw RVS Bad- & Doucheset !

U wilt toch ook zelf bepalen hoe uw RVS badset of doucheset eruit komt te zien en de mogelijkheid krijgen

RVS regendouche Sento Stainless SD113

RVS Regendouche SD113 – Sento Stainless

voor het zelf samenstellen van uw RVS Bad- & Doucheset. De één kiest voor een grote ronde RVS regendouchekop en een RVS massagehanddouche met 5 verschillende standen, de ander heeft liever een rechthoekige RVS regendouchekop en een RVS staafhanddouche. Dit zijn keuzes die u maakt op basis van uw gevoel.

Maar er zijn ook keuzes die gemaakt moeten worden in het kader van functionaliteit, zeker bij de RVS inbouwkranen. Komt de RVS douchekop met douchebuis uit de muur of komt deze uit het plafond? Hoe lang dient de RVS uitloop te zijn, zodat de waterstraal mooi in het bad of de wastafel valt?

Daarnaast is de goed om te kiezen voor dezelfde materialen, zodat u rust in uw badkamer creëert. Wilt u één stijl in uw badkamer, dan helpen de RVS badkamer series u bij het inrichten van uw badkamer.

Met de bovengenoemde keuzes heeft Aquatulp een prachtig webshop ontworpen, waardoor u zelf uw RVS badset of doucheset kunt samenstellen en precies koopt wat u wilt.

Hieronder zetten wij de keuzes voor u op een rij:

RVS handdouche:

Er is keuze tussen een ronde RVS handdouche, een RVS staafhanddouche of een RVS massagehanddouche met 5 verschillende massage-/douchestanden.
RVS handdouches Sento Stainless keuze

RVS regendouchekop:

Er is keuze tussen een ronde RVS Douchekop (diverse afmentigen), een vierkante RVS douchekop of een rechthoekige RVS douchekop. Naast de normale dikte, bieden wij ook de Ultra thin douchekoppen (extra plat).

RVS wanduitloop:

De RVS wanduitloop wordt in de wand ingebouwd en geplaatst in combinatie met een RVS inbouwhendel, waarmee het water wordt bediend. Er zijn diverse afmetingen en diktes verkrijgbaar, zodat u de uitloop kunt kiezen die bij uw bad of wasbak past. Het is belangrijk uit te meten, waar de waterstraal ongeveer uit moet komen.

RVS Uitlopen diverse afmetingen Beldeaux

RVS douchebuis:

Bij de inbouw douchesets wordt de RVS douchebuis ingebouwd in de muur of in het plafond en aangesloten op de waterleiding. Afhankelijk waar de wateraansluiting zit,  kunt u kiezen tussen voor een RVS plafondbuis (diverse afmetingen) of een RVS muurbuis.

zelf samenstellen van uw RVS Bad- & Doucheset

RVS handdouchehouder:

De RVS handdouche kan in een RVS wandhouder worden geplaatst of aan een RVS  douche glijstang. Er zijn ook RVS wandhouders, die tevens zorgen voor de waterdoorvoer, zodat u niet extra een RVS wanddoorvoer meer hoeft te plaatsen. (RVS aansluitbocht incl. handdouchehouder)

"<yoastmark

RVS mengkraan of RVS thermostaatkraan:

RVS thermostaat inbouw Beldeux

Het badderen wordt met de RVS thermostaatkraan extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Voor de thermostaatkraan wordt vaak gekozen als er kinderen in het gezin aanwezig zijn. Is dit niet het geval, dan kunt u prima kiezen voor een RVS mengkraan.

 

RVS Badkamer Serie:

Kiest u voor RVS badkamer kranen, dan adviseren wij u om de gehele badkamer in één complete stijl in te richten. Door met dezelfde materialen en dezelfde stijlen te werken, creëert u rust in uw badkamer.

RVS inbouw badkraan douche bad Beldeaux

RVS inbouw badset BLBM2610 – Beldeaux

U kunt kiezen uit één van de complete series RVS badkamer kranen van de mooie merken Beldeaux of Sento Stainless. Deze series zijn speciaal ontworpen, zodat de volledige badkamer in één design kan worden ingericht.

Alle badkamerkranen zijn van volledig geborsteld RVS en bieden diverse keuzemogelijkheden, zodat u zelf de set kunt samenstellen, die u wenst.

Hieronder treft u de verschillende RVS badkamer series op een rij:

Beldeaux 2000 – RVS Inbouw Badkamer serie
Sento Stainless I – RVS Inbouw Badkamer serie
Sento Stainless II – RVS Inbouw Badkamer serie
Serie Sento Stainless III – RVS opbouw Badkamer serie
Serie Sento Stainless IV – RVS landelijke Badkamer serie

Kies voor een van deze prachtige series + het zelf samenstellen van uw RVS Bad- & Doucheset en u krijgt precies wat u wenst.