RVS Wastafelkranen

Prachtige RVS Wastafelkranen van Beldeaux en Sento Stainless

Iedere dag bent u in uw badkamer om uw tanden te poetsen, te douchen of heerlijk te badderen. Richt uw badkamer stijlvol in met de mooie RVS wastafelkranen van de merken Beldeaux en Sento Stainless.

Tip: Kiest u voor een RVS kraan, kiest u dan ook voor een RVS afvoerstop, een RVS sifon (mits in het zicht) en eventueel een RVS hoekstopkraan, zodat u dezelfde materialen gebruikt en het één stijlvol geheel blijft.

RVS wastafel mengkranen (éénhendel):

De éénhendel RVS wastafel mengkranen zijn voorzien van een keramisch binnenwerk en worden bediend met één hendel. U kunt met de hendel het water openen en sluiten en tevens de temperatuur bepalen.

RVS Wastafelkraan wasbak wit Sento Stainless

RVS wastafel mengkranen (tweehendel):

De tweehendel RVS wastafel mengkranen zijn voorzien van 2 aparte knoppen. De ene knop is voor het koude water en de andere knop voor het warme water, waardooor u met beide knoppen het water kunt mixen.

Inbouw RVS wastafelkranen:

Boven een mooie wasbak of waskom in uw badkamer is het prachtig om één van de inbouw RVS wastafelkranen plaatsten, waardoor uw badkamer een speelse uitstraling krijgt. De RVS hendel en RVS wateruitloop kunt u op iedere gewenste afstand van elkaar plaatsen en inbouwen.

Donkere badkamer met zwarte kranen inbouw RVS316

Hoge RVS wastafelkraan:

RVS316 wastafelkranen met zwarte waskom Sento Stainless

Heeft u een mooie wasbak of waskom en wilt u hiernaast een mooie hoge RVS wastafelkraan plaatsen, kijkt u dan goed naar de hoogte van de kraan en naar de wateruitloop, zodat de waterstraal goed uitkomt in de wasbak. Een hoge RVS wastafelkraan geeft een speelse uitstraling aan de badkamer.

Lage RVS wastafelkraan:

De lage RVS wastafelkraan wordt altijd geplaatst op de wastafel of wasbak.

Welke voordelen biedt de RVS wastafelkraan:

RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juist behandeling niet roesten
– is loodvrij
– heeft een zeer lange levensduur
– zijn milieuvriendelijk
– de RVS kranen hebben een prachtige uitstraling

Wilt u de gehele badkamer in dezelfde stijl met prachtige RVS badkamerkranen, kijkt u dan bij onze mooie RVS Badkamer Series.

Dubbele wastafel warme kleur RVS inbouw kraan BLWM2001