Aquatulp - de winkel in RVS badkamer- en keukenkranen

Aquatulp is een online winkel in RVS badkamer- en keukenkranen, maar regelmatig willen onze klanten toch graag de RVS kranen zien en voelen. Dit is zeker mogelijk.

SHOW-MAGAZIJN
Aquatulp heeft geen officiële showroom, maar u bent van harte welkom in ons magazijn in Olst (vlak bij Deventer) om de RVS kranen van de merken Beldeaux en Sento Stainless te komen bekijken. Er zijn verschillende displays waar wij de RVS keuken- en badkamerkranen voor u hebben uitgestald, zodat u een goed beeld kunt krijgen van de diverse mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij met u meedenken en u eventueel adviseren.

U dient wel een afspraak met ons te maken, zodat wij de tijd voor u kunnen vrijmaken. U kunt de afspraak direct online inplannen via onze afsprakenplanner https://www.aquatulp.com/afspraak-maken of telefonisch contact 055-3034131 met ons opnemen.

Verder kunt u in ons magazijn alleen contant betalen.

Online winkel RVS Keuken- en badkamerkranenHet adres van ons magazijn in Olst is (alleen op afspraak):

Boxbergerweg 16C
8121 PT  Olst (vlak bij Deventer)

Natuurlijk kunt u ook in onze online winkel de RVS keuken- en badkamerkranen bestellen. Voldoet de RVS kraan niet aan uw wensen en is de kraan nog onbeschadigd en ongebruikt, dan kan deze binnen de retour termijn altijd weer retour.