Aquatulp, de specialist in RVS kranen

Wij zijn dol op het prachtige materiaal RVS met zijn bijzondere eigenschappen. RVS heeft een prachtige uitstraling, is loodvrij en kan met goed onderhoud een mensenleven mee.

Daarom hebben wij ons in 2010 gespecialiseerd in RVS badkamer & keukenkranen en inmiddels leveren wij zowel aan consumenten via Aquatulp (www.aquatulp.com) alsook aan bedrijven via de groothandel (www.rvs-kranengroothandel.nl).

Wij hebben altijd al iets gehad met tulpen en dit i.c.m. het water heeft geleid tot de naam van onze webshop; Aquatulp.

De merken Beldeaux en Sento Stainless

In 2010 hebben wij het mooie merk Sento Stainless in de Benelux op de markt gebracht. Door onze ervaring en de wensen van onze klanten, hebben wij een paar jaar later een tweede merk in de markt gezet en dat is het prachtige merk Beldeaux. Naast dat wij importeur zijn van deze twee mooie merken, zijn wij tevens groothandel en leveren wij alle RVS kranen uit eigen voorraad. U kunt ervan uit gaan dat alle RVS kranen van Beldeaux en Sento Stainless op voorraad zijn, mits anders aangegeven op de webshop van Aquatulp.

Aquatulp RVS Badkamer Kranen

RVS inbouw badkamerset BLBM2610

Stel uw eigen RVS bad of doucheset samen:
Wij vinden het belangrijk om mooie en complete RVS badkamer series aan te bieden, zodat u uw badkamer compleet in één stijl kunt inrichten.
Beldeaux biedt een prachtige RVS inbouw badkamer serie aan met zowel thermostaatkranen als mengkranen en is van prachtig geborsteld RVS.
Sento Stainless heeft een prachtige RVS opbouw serie met thermostaatkranen, een landelijke RVS opbouw serie met mengkranen en twee RVS inbouw meng series.

Daarnaast zijn er bij alle bad- en douchesets diverse keuzemogelijkheden, zodat u de set kunt samenstellen, die u wenst. Zowel RVS badkamer serie van Beldeaux als de RVS badkamer serie van Sento Stainless bieden keuze in verschillende RVS douchekoppen, RVS handdouches, RVS douchebuizen (plafond of muur), RVS wanduitlopen (diverse afmetingen) etc.

SHOW-MAGAZIJN
Aquatulp heeft geen winkel/showroom, maar u bent van harte welkom in ons magazijn in Olst (vlak bij Deventer) om de RVS kranen van Beldeaux en Sento Stainless te komen bekijken. Er zijn verschillende displays waar wij diverse RVS badkamerkranen & keukenkranen voor u hebben uitgestald, zodat u een goed beeld kunt krijgen van de diverse mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij met u meedenken en u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

U dient hiervoor wel een afspraak te maken.

Het merk STOOZZ

Naast de merken Beldeaux en Sento Stainless hebben wij ook nog het merk Stoozz. Dit merk richt zich op het goedkopere segment RVS kranen, waarbij de verkoop volledig online verloopt en er met een wisselend assortiment wordt gewerkt. Met deze uitgangspunten kan Stoozz een RVS kraan bieden voor een prima prijs/kwaliteit, waarbij alle kranen voorzien zijn van europese binnenwerken en de kranen uit volledig RVS304 zijn vervaardigd.

Waarom is RVS zo geschikt voor de badkamer?

RVS inbouw wastafelkranen Beldeaux BLWM2001

RVS inbouw wastafelkranen Beldeaux BLWM2001

RVS staat voor het materiaal Roest Vast Staal. Het oppervlak van roestvast staal oxideert (reageert op zuurstof en/of op water) en veroorzaakt een oxidatielaag (beschermfilmpje). Deze film isoleert het staal van de zuurstof, waardoor het staal niet oxideert (roest).

Wat zijn de voordelen van RVS kranen.
- RVS staat voor Roest Vast Staal en zal met het juiste onderhoud niet roesten.
- Is loodvrij en draagt bij aan de bescherming van de gezondheid
- Roestvast staal heeft een zeer lange levensduur.
- RVS kranen hebben een prachtige, chique uitstraling.

Als u uw badkamer gaat inrichten, houdt u dan goed in de gaten met welke materialen u werkt. Te veel verschillende materialen geeft een onrustige uitstraling.
Kiest u voor RVS, dan is het prachtig om dit door te trekken in uw gehele badkamer, waardoor u één prachtige geheel krijgt.

 

Aquatulp RVS Douches Badkamer

RVS Regendouche Sento Stainless SD113