STOOZZ

RVS wastafelkraan op waskom in donerke badkamer

STOOZZ, het merk voor goedkope RVS kranen met een prima kwaliteit.

Stoozz is het merk, dat zich richt op het goedkope segment RVS kranen, waarbij een prima prijs/kwaliteitsverhouding wordt aangeboden.

Alle kranen zijn van volledig geborsteld RVS304 en voorzien van Europese binnenwerken.

Verder wordt er gewerkt met een wisselend assortiment RVS kranen, waardoor er flexibel ingekocht kan worden voor een voordelige prijs. Deze gunstige inkoopprijs zorgt er vervolgens weer voor dat u als consument voordelig een RVS kraan kunt kopen.

 

Stoozz brengt verschillende kleuren RVS kranen op de markt:

– Geborsteld RVS Kranen:

Deze RVS kranen zijn niet behandeld met de techniek PVD (Physical Vapor Deposition) en behoudt de originele RVS kleur. Door de mooie borsteling is de kleur mat zilvergrijs.

– Gouden RVS kranen:

Deze kleur ook wel “Misty Gold” genoemd is ontstaan vanuit de techniek PVD (Physical Vapor Deposition). De kleur van deze gouden RVS kranen is door de borsteling een zachte, matte kleur goud.

– Zwarte RVS Kranen:

Deze kleur ook wel Misty Black of Gun Metal Black genoemd is ontstaan vanuit de techniek PVD (Physical Vapor Deposition). De kleur van deze zwarte RVS kraan is een zacht, matte kleur grijs/zwart.

Alle onderdelen van de RVS kranen van Stoozz komen bij Europese fabrikanten vandaan, zoals het binnenwerk, de perlator en de aansluitslangen. Hierdoor is de kwaliteit goed gewaarborgd en bent u zeker van een mooi product. Stoozz geeft op al haar prodcuten 2 jaar garantie vanaf het moment van levering.

Voor het kleuren van de kranen wordt gebruik gemaakt van PVD.

Wat is een PVD?

De moderne techniek PVD wordt veel gebruikt bij het kleuren van metalen zoals kranen, bestek, deurbeslag, horloges etc. PVD staat voor Physical Vapor Deposition.

Tijdens het proces wordt er gebruik gemaakt van condensatie van atomen of moleculen uit een gas of damp. Een vloeibaar metaal wordt verdampt terwijl het zich in een vacuüm bevindt. Vervolgens komt deze damp op een product, waardoor er een prachtige flinterdun laagje ontstaat van ongeveer één tot drie micrometer.

Vervolgens neemt de PVD coating de eigenschappen aan van het materiaal waar het op gedampt is. Een PVD-laag is ijzersterk.

Door de RVS kranen te voorzien van een dunne PVD-coating kunnen kranen in verschillende kleuren worden geproduceerd. Deze kleuren vervagen niet en de laag is ijzersterk!

Stoozz Gouden RVS kraan AanbiedingBent u op zoek naar goedkope RVS kranen, dan zit u bij dit merk goed.