RVS Inbouw Kranen

Prachtige RVS Inbouw Kranen van Beldeaux en Sento Stainless

Met de prachtige RVS inbouw kranen van Beldeaux en Sento Stainless geeft u uw badkamer een mooie uitstraling.

De RVS inbouw kranen worden ingebouwd in de muur van de badkamer en het leidingwerk wordt volledig in de muur van de badkamer weggewerkt.  Het enige wat u nog ziet zijn de RVS onderdelen zoals bijvoorbeeld: de RVS bedieningshendel, de RVS wanduitloop, de RVS handdouche, de RVS douchebuis met douchekop etc.

De inbouw kranen zijn van volledig, geborsteld RVS en verkrijgbaar in een thermostaat- of menguitvoering. Bij alle RVS inbouw kranen voor het bad of de douche heeft u diverse keuzemogelijkheden, zodat u precies de set kunt samenstellen, die u wenst.

RVS inbouw kraan – thermostaat:

Met de RVS inbouw kraan met thermostaat wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de thermostaat in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

RVS inbouw kraan – menguitvoering:

De RVS inbouw kraan in menguitvoering is een éénhendel mengkraan met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuurbeveiling nodig, dan kunt u prima voor deze RVS inbouw kraan kiezen.

Stel uw eigen RVS inbouw badkamer set samen

Zowel de serie van Beldeaux als de serie van Sento Stainless biedt diverse keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS inbouw badkamer set kunt samenstellen. U heeft keuze in de volgende onderdelen:
handdouches (rond, staaf of massage)
regendouchekoppen (rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen)
– douchebuizen (plafond- of muurbuizen in diverse afmetingen)
– wandaansluitbochten (flexibel of vast, alleen bij Beldeaux)

Series RVS inbouwkranen:

Wilt u uw badkamer in één stijl inrichten met RVS inbouwkranen, dan kunt u kiezen uit diverse series RVS inbouwkranen van Beldeaux en Sento Stainless. Door te werken met dezelfde materialen en in één stijl creëert u rust in uw badkamer. Kijk voor al onze series met bij de rubriek “RVS badkamer series“.