RVS Keukenkranen

Prachtige RVS keukenkranen van Sento Stainless en Beldeaux

Geef uw keuken een mooie uitstraling met deze prachtige RVS keukenkranen van Sento Stainless en Beldeaux. De keukenkranen zijn van volledig geborsteld RVS en hebben veel verschillende voordelen:

Inox keukenmengkraan met uittrekbare handdouche Sento Stainless

RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juist behandeling niet roesten
– is loodvrij
– heeft een zeer lange levensduur
– zijn milieuvriendelijk
– de RVS keukenkraan heeft een prachtige, robuuste uitstraling

RVS Keukenmengkranen (éénhendel)

De éénhendel RVS keukenmengkranen zijn voorzien van een keramisch binnenwerk en worden bediend met 1 hendel. Met de hendel wordt het water geopend en gesloten en tevens de temperatuur bepaald.

Tiel Keuken met zwart aanrechtblad composite RVS keukenkraan

RVS Keukenmengkranen (tweehendel)

De tweehendel RVS keukenmengkranen zijn voorzien van 2 aparte knoppen. De ene knop is voor het koude water en de andere knop voor het warme water. Door beide knoppen te bedienen kan het water worden gemixt. Deze RVS kranen worden o.a. veel gebruikt als landelijk RVS keukenkranen in de keuken.

Verschillende functionaliteiten van de RVS keukenkraan

Diverse RVS kranen in de keuken hebben een “cold start”, zodat de hendel niet naar achteren draait. Hierdoor raakt u nooit de muur met de hendel.

Waterbesparende keukenkranen

Diverse RVS kranen in de keuken zijn voorzien van een ECO stand. Met de eco-stand kunt u water besparen. Bij het openen van de hendel zijn er 2 standen, de eerste stand is waterbesparend en zodra u de hendel verder opent krijgt u de gewone stand. Deze waterbesparende keukenkranen worden steeds populairder.

Uittrekbare RVS keukenkranen

Inox keukenkraan uittrekbaar Sento Stainless

U kunt bij deze RVS keukenkraan het mondstuk uittrekken, waardoor u veel verder komt met de waterstraal. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw wasbak(-ken) veel makkelijker spoelen en ook het schoonspoelen van groente of de vaat is veel eenvoudiger.

Uittrekbare RVS handdouche keukenkranen

De uittrekbare RVS handdouche keukenkranen werken net zoals de uittrekbare RVS keukenkranen, maar met dat verschil dat deze kraan een handdouche heeft met 2 standen. De eerste stand van de handdouche zorgt voor een normale waterstraal en de tweede stand geeft een sproeistand.
De uittrekbare RVS handdouche keukenkranen zijn een echte aanrader voor uw keuken !

RVS zeeppompje:

Heeft u een RVS kraan in uw keuken, dan is het heel stijlvol om een RVS zeeppompje in uw keukenblad bij in te bouwen. Door met dezelfde materialen te werken krijgt uw keuken een prachtige en stijlvolle uitstraling.

RVS keukenkraan met RVS zeepdispenser

Kijk voor de prachtige RVS keukenkranen van Sento Stainless en Beldeaux bij de producten of bij de set aanbiedingen.