RVS Douchekranen

Toont alle 22 resultaten

Op zoek naar een prachtige RVS Douchekraan?

Iedere dag weer neemt u een douche en geniet u van uw badkamer. Geef uw douche een heerlijke uitstraling met de RVS douchekraan van mooie merken Beldeaux en Sento Stainless.

De douchekranen zijn van prachtig, geborsteld RVS en verkrijgbaar in een RVS douche thermostaatkraan of een RVS douche mengkraan.
Daarnaast heeft u diverse keuzemogelijkheden, waardoor u uw eigen RVS doucheset kunt samenstellen.

Stel uw eigen RVS doucheset samen

Zowel de serie van Beldeaux als de serie van Sento Stainless biedt diverse keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS inbouw doucheset kunt samenstellen. U heeft keuze in de volgende onderdelen:
– handdouches (rond, staaf of massage)
– handdouchehouder (wandhouder of glijstang)
– regendouchekoppen (rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen)
– inbouw douchebuizen (plafond- of muurbuizen in diverse afmetingen)
– wandaansluitbochten (flexibel of vast, alleen bij Beldeaux)

RVS thermostaat douchekranen:

Met de RVS thermostaat douchekranen wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS thermostaat douchekraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

RVS douche mengkranen:

De RVS douche mengkranen zijn éénhendel mengkranen met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuurbeveiling nodig, dan kunt u prima voor de RVS douche mengkraan kiezen.

RVS inbouw douchekraan:

De RVS inbouw douchekraan wordt ingebouwd in de wand van de badkamer en het leidingwerk wordt volledig in de wand van de badkamer weggewerkt.  Het enige wat u nog ziet zijn de RVS onderdelen zoals bijvoorbeeld: de RVS bedieningshendel, de RVS douchebuis met douchekop, de RVS handdouche etc.
Daarnaast heeft u diverse keuzes, waardoor u precies de RVS inbouw doucheset samen kunt stellen, die u wenst.

RVS Regendouches:

Kies voor de heerlijke RVS Regendouches, het is alsof u in de regen staat. De regendouche zorgt voor een grote regendouchestraal en u kunt zelf kiezen welke regendouchekop u wenst.
Daarnaast hebben de RVS regendouches ook nog een extra handdouche.

RVS badkamer series:

Wilt u uw volledige badkamer in RVS inrichten, kijk dan bij de prachtige RVS badkamer Series. Met deze badkamerseries kunt u uw badkamer helemaal in één stijl inrichten.