RVS Badkranen

Toont alle 21 resultaten

Op zoek naar een RVS Badkraan voor uw badkamer

Kijk dan bij de prachtige RVS badkranen van de merken Beldeaux en Sento Stainless. De RVS badkraan is van volledig geborsteld RVS en verkrijgbaar in RVS thermostaatkraan of RVS badmengkraan.

Daarnaast zijn er diverse RVS badsets te verkrijgen, waarbij u keuze heeft uit diverse RVS handdouches, zodat u zelf uw set kunt samenstellen;
– massage handdouche
– staafhanddouche
– ronde handdouche

RVS thermostaat badkraan:

Met de RVS thermostaat badkraan wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS thermostaat badkraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

De thermostaat kraan wordt vaak gebruikt in huishoudens met kinderen, waarbij het belangrijk is dat de temperatuur beveiligd is.

RVS badmengkraan:

De RVS badmengkraan is een éénhendel mengkraan met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuur beveiling nodig, dan kunt u prima voor de RVS badmengkraan kiezen.

RVS inbouw badkraan:

De RVS inbouw badkranen worden ingebouwd in de muur van de badkamer en het leidingwerk wordt volledig in de muur van de badkamer weggewerkt.  Het enige wat u nog ziet zijn de onderdelen zoals bijvoorbeeld: de RVS bedieningshendel, de RVS wanduitloop, de RVS handdouche etc.
Daarnaast heeft u diverse keuzes, waardoor u precies de RVS inbouw badkamerset samen kunt stellen, die u wenst.

Welke voordelen bieden de RVS bad mengkraan:

– de RVS bad mengkraan heeft een prachtige uitstraling
– RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juist behandeling niet roesten
– is loodvrij
– heeft een zeer lange levensduur
– de RVS bad mengkraan is milieuvriendelijk

Wilt u een complete badkamer in één stijl inrichten met RVS badkamerkranen, kijkt u dan eens bij onze RVS badkamerseries.