Serie Sento Stainless III

Toont alle 16 resultaten

RVS316 badkamerkranen – serie Sento Stainless III

Hoe stijlvol is het om uw badkamer in één stijl in te richten met de RVS316 badkamerkranen uit de complete badkamer serie Sento Stainless III.

Alle RVS bad- en douchekranen zijn thermostaatkranen van volledig, geborsteld RVS316 en van het mooie merk Sento Stainless. Daarnaast heeft u diverse keuzemogelijkheden, waardoor u de badkamerset kunt samenstellen, die bij u past.

Wat is RVS316:
RVS316 heeft qua samenstelling één van de beste legeringen en is hierdoor zeer goed bestand tegen zouten en zuren, mits het RVS juist wordt onderhouden. RVS316 wordt veelal gebruikt voor toepassingen waarbij het RVS veel in contact komt met zouten en zuren, zoals in de botenbouw, aan de kust, buiten maar ook binnenhuis waar het veel in contact komt met bijvoorbeeld zepen en shampo’s. Lees hier meer technische informatie over RVS.

RVS Thermostaat bad- en douchekranen

Met de RVS thermostaat badkranen en thermostaat douchekranen wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS thermostaat badkraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

Stel uw eigen RVS316 badkamerset samen

In deze serie kunt u kiezen uit diverse RVS handdouches (rond, staaf of massage) en diverse RVS regendouchekoppen (rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen).

Wat zijn de voordelen van RVS kranen?

– RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juist behandeling niet roesten
– is loodvrij
– heeft een lange levensduur
– zijn milieuvriendelijk
– De RVS badkamerkranen hebben een prachtige uitstraling

Zoekt u geen serie maar een losse RVS wastafelkraan, een RVS Douche of een RVS badkraan, kijk dan bij een van de andere categorieën.