RVS Inbouw Hendels

Prachtige RVS wandkraan

De RVS wandkraan is van het merk Beldeaux en van fijn geborsteld RVS. Deze wandkraan wordt in de muur ingebouwd i.c.m. bijvoorbeeld een uitloop voor het bad of de wastafel, een handdouche, een douchekop etc.

De RVS wandkraan is verkrijgbaar als een RVS inbouw mengkraan of een RVS inbouw thermostaat kraan met of zonder omstelknop. Hieronder treft u uitleg met de verschillende mogelijkheden.

RVS inbouw koudwaterkraan

Deze hendel is van volledig geborsteld RVS, is een koudwaterkraan en heeft een keramisch binnenwerk. De RVS inbouw koudwaterkraan heeft 1 wateringang en 1 wateruitgang, waardoor deze hendel geschikt is om één kraan aan te sturen. Deze hendel is geschikt voor een RVS inbouw fonteinkraan.

RVS inbouw mengkraan

Deze hendel is van volledig geborsteld RVS, is een éénhendel mengkraan en heeft een keramisch binnenwerk. De RVS inbouw mengkraan heeft 2 wateringangen en 1 wateruitgang, waardoor deze hendel geschikt is om één kraan of (hand)douche aan te sturen.

RVS inbouw thermostaatkraan

Deze hendel is van volledig geborsteld RVS en is een thermostaatkraan. De RVS inbouw thermostaatkraan heeft 2 wateringangen en 1 wateruitgang, waardoor deze thermostaathendel geschikt is om één kraan of (hand)douche aan te sturen.

RVS inbouw thermostaat met omstelknop

Deze hendel is van volledig geborsteld RVS en is een thermostaatkraan.
De RVS inbouw thermostaatkraan met omstelknop heeft 2 wateringangen en 2 wateruitgangen, waardoor deze thermostaathendel geschikt is om twee RVS kranen (wateruitlopen en/of (hand)douches) aan te sturen. Door de omstelknop kan gewisseld worden tussen de twee verschillende RVS kranen.
Deze hendel wordt vaak gebruikt in een RVS inbouw thermostaat bad set of een RVS inbouw thermostaat douches.

RVS inbouw mengkraan met omstelknop

Deze hendel is van volledig geborsteld RVS, is een éénhendel mengkraan en heeft een keramisch binnenwerk. De RVS inbouw mengkraan met omstelknop heeft 2 wateringangen en 2 wateruitgangen, waardoor deze hendel geschikt is om twee RVS kranen (wateruitlopen en/of (hand)douche)s aan te sturen. Door de omstelknop kan gewisseld worden tussen de twee verschillende RVS kranen.
Deze hendel wordt vaak gebruikt in een RVS inbouw thermostaat bad set of een RVS inbouw thermostaat douches.

Welke voordelen biedt de RVS wandkraan:

– de RVS wandkraan heeft een prachtige uitstraling
– staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juist behandeling niet roesten
– is loodvrij
– heeft een zeer lange levensduur
– RVS wandkranen zijn milieuvriendelijk