RVS Badkranen

Prachtige RVS Badkranen van Sento Stainless

Van de merken Beldeaux en Sento Stainless hebben wij verschillende series RVS badkranen. De kranen zijn van volledig geborsteld RVS en verkrijgbaar in RVS thermostaatkraan of RVS badmengkraan.

Daarnaast zijn er diverse RVS badsets te verkrijgen, waarbij u keuze heeft uit diverse RVS handdouches, zodat u zelf uw set kunt samenstellen;
– massage handdouche
– staafhanddouche
– ronde handdouche

RVS thermostaat badkranen:

Met de RVS thermostaat badkranen wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS thermostaat badkraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

RVS badmengkranen:

De RVS badmengkranen zijn éénhendel mengkranen met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuurbeveiling nodig, dan kunt u prima voor de RVS badmengkraan kiezen.

Wilt u een complete badkamer in één stijl inrichten met RVS badkamerkranen, kijkt u dan eens bij onze RVS badkamer Series.

Staande RVS badkraan:

Naast de RVS inbouw badkraan en RVS opbouw badkraan kunt u ook voor een staande RVS badkraan kiezen. Deze staande RVS badkraan plaatst u los naast uw bad en is een echte eyecatcher.

vrijstaand bad met RVS badkraan vrijstaand Beldeaux

vrijstaand bad met RVS badkraan vrijstaand Beldeaux

De RVS316 badkraan:

RVS316 heeft qua samenstelling één van de beste legeringen en is hierdoor zeer goed bestand tegen zouten en zuren, mits het RVS juist wordt onderhouden. RVS316 wordt veelal gebruikt voor toepassingen waarbij het RVS veel in contact komt met zouten en zuren, zoals in de botenbouw, aan de kust, buiten maar ook binnenhuis waar het veel in contact komt met bijvoorbeeld zepen en shampo’s. Lees hier meer technische informatie over RVS.

Welke voordelen bieden de RVS kranen:

– de RVS badkraan heeft een prachtige uitstraling
– RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juist behandeling niet roesten
– is loodvrij
– heeft een zeer lange levensduur
– de RVS badkraan is milieuvriendelijk

Wilt u uw badkamer in één stijl inrichten, laat u dan inspireren door één van onze “RVS badkamer series“.

Badkamer wit hout met zwarte inbouw badkraan en wastafelkraan RVS316