RVS Badkamer Series

Complete series RVS Badkamer Kranen

Kiest u voor RVS badkamer kranen, dan adviseren wij u om de gehele badkamer in één complete stijl in te richten. Door met dezelfde materialen en dezelfde stijlen te werken, creëert u rust in uw badkamer.
RVS Thermostaat Badkraan Inbouw BeldeauxAquatulp RVS inbouw wastafelkraan

U kunt kiezen uit één van de complete series RVS badkamer kranen van de mooie merken Beldeaux of Sento Stainless. Deze series zijn speciaal ontworpen, zodat de volledige badkamer in één design kan worden ingericht.

Alle badkamerkranen zijn van volledig geborsteld RVS en bieden diverse keuzemogelijkheden, zodat u zelf de set kunt samenstellen, die u wenst.

Beldeaux 2000 – Serie RVS inbouw badkamer kranen

 

Het merk Beldeaux staat voor Belle d’Eaux ofwel mooie wateren. Beldeaux 2000 biedt een prachtige serie met RVS inbouw badkamer kranen, die zowel verkrijgbaar is in thermostaat- als menguitvoering.

Er zijn heel veel verschillende combinaties mogelijk en bij iedere bad- of doucheset heeft u diverse keuzemogelijkheden.
Zit uw variant er niet bij, neem dan gerust contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen denken.

I.p.v. een aparte handdouchehouder en een aparte waterdoorvoer, is bij de serie van Beldeaux de handdouchehouder inclusief waterdoorvoer, wat rust geeft in het complete plaatje.

Sento Stainless – Series RVS badkamer kranen

Sento Stainless I & II – Serie RVS inbouw badkamer kranen:

De RVS inbouw serie van Sento Stainless I & II is verkrijgbaar als mengkraan en bestaat uit twee verschillende series.
De RVS inbouw badkamer serie Sento Stainless I heeft een rond design en de RVS inbouw badkamer serie Sento Stainless II heeft een meer gehoekte design.
Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk en bij iedere RVS bad- of doucheset heeft u diverse keuzemogelijkheden.

RVS inbouw douche Sento Stainless SD114

RVS inbouw douche Sento Stainless SD114

Sento Stainless III – Serie RVS Thermostaat badkamerkranen:

De Serie Sento Stainless III is een prachtige, moderne serie die bestaat uit thermostaat badkamerkranen. De thermostaat badkamerkranen zorgen ervoor dat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C.
Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk en bij iedere RVS bad- of doucheset heeft u diverse keuzemogelijkheden.

Sento Stainless IV – Serie Landelijke RVS badkamerkranen:

De Serie Sento Stainless IV is de prachtige, nostalgische RVS badkamerserie en bestaat uit tweehendel mengkranen. De mengkranen zijn voorzien van prachtige landelijke draaiknoppen.
Om de RVS badkamerkranen een extra nostalgische uitstraling te geven, zijn de baduitlopen niet voorzien van perlators, waardoor het water er op de ouderwetse manier uitstroomt.
Ook de handdouche zien er landelijk uit, door het gebruik van keramiek i.c.m. het RVS.

Stel uw eigen RVS badkamer set samen;

Alle series bieden diverse keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS badkamer set kunt samenstellen. U heeft de volgende keuzes:
– handdouches (rond, staaf of massage)
– regendouchekoppen (rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen)
– wanduitlopen (diverse afmetingen)
– douchebuizen (plafond- of muurbuis)
– handdouchehouder (glijstang of wandhouder)

Kijk voor alle RVS Inbouw Kranen bij de categorie “RVS Inbouw Kranen” of voor de complete series bij de categorie “Series RVS Inbouw Kranen”.