Aquatulp, betrouwbaar en veilig bestellen & betalen

U kunt bij Aquatulp op een eenvoudige en betrouwbare manier online uw RVS kranen bestellen. De webshop is beveiligd middels een beveiligingscertificaat SSL, waardoor je vertrouwelijke informatie veilig verzonden wordt en niet onderschept kan worden.

Bezorgen

Aquatulp werkt samen met professionele vervoerspartners, die de bestelling op het door u opgegeven afleveradres aflevert. Indien uw bestelling op voorraad is, zal de bestelling binnen uiterlijk 3 werkdagen aan u toegezonden worden. Zodra de bestelling is verzonden, sturen wij u een track & trace code, zodat u het pakket kunt volgen.

Gratis bezorging in Nederland en België:
Alle prijzen zijn inclusief de bezorging bij het door u opgegeven afleveradres in Nederland of België.
Bij een palletverzending dient u thuis te zijn om de verzending in ontvangst te nemen, dit zal vooraf bij u aangegeven worden. Indien u niet thuis bent om de palletverzending aan te nemen, zullen de kosten voor de 2e levering voor uw rekening zijn.

Bezorging in overige landen:
Uiteraard leveren wij ook uit naar andere landen, hierbij kan het zijn dat er verzendkosten in rekening worden gebracht. Dit is afhankelijk van het bestemmingsland en deze kosten zullen vooraf aan u gecommuniceerd worden.

Betalen

Via MultiSafePay bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden om bij ons op een veilige wijze te kunnen betalen.

1. iDEAL: Met iDEAL kan in Nederland veilig en gemakkelijk de online aankopen worden afgerekend. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

2. Bancontact: Met Bancontact kan in België veilig en gemakkelijk de online aankopen worden afgerekend. Bancontact is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van Bancontact hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

3. Giropay: Met giropay kan in duitsland veilig en gemakkelijk de online aankopen worden afgerekend. Giropay is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van Giropay hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

4. Contante betaling: U bent vrij om zelf uw bestelling af te komen halen (op afspraak) bij het magazijn van AquaTulp in Olst (vlak bij Deventer). U kunt dan contant bij ons betalen.

5. Bankoverschrijving: Bestellingen kunt u eenvoudig betalen middels een bankoverschrijving. Na de bestelling, ontvangt u een bestellingsbevestiging van ons met daarin de betaalgegevens.