RVS Keukenkranen

Toont alle 9 resultaten

Zoekt u een prachtige RVS keukenkraan voor uw keuken ?

Kijk dan naar het assortiment keukenkranen van Sento Stainless en Beldeaux voor een mooie RVS keukenkraan.

RVS keukenkraan uittrekbaar Sento Stainless

U krijgt een prachtige uitstralingen, zodra u in uw keuken een RVS kraan plaatst. De keukenkranen zijn van volledig geborsteld RVS en hebben een mooie robuuste uitstraling.

Daarnaast hebben de RVS kranen veel verschillende voordelen:

RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juist behandeling niet roesten
– is loodvrij
– heeft een zeer lange levensduur
– zijn milieuvriendelijk
– de RVS keukenkraan heeft een prachtige, robuuste uitstraling

RVS keuken mengkraan (éénhendel)

De éénhendel RVS keuken mengkraan is voorzien van een keramisch binnenwerk en wordt bediend met 1 hendel. Met de hendel wordt het water geopend en gesloten en tevens de temperatuur bepaald.

Inox keukenmengkraan met uittrekbare handdouche Sento Stainless

RVS keuken mengkraan (tweehendel)

De tweehendel RVS keuken mengkraan is voorzien van 2 aparte knoppen. De ene knop is voor het koude water en de andere knop voor het warme water. Door beide knoppen te bedienen kan het water worden gemixt. De tweehendel mengkranen worden o.a. veel gebruikt in de keuken als landelijk RVS keuken mengkraan.

Verschillende functionaliteiten van de RVS keukenkraan

Diverse RVS kranen in de keuken hebben een “cold start”, zodat de hendel niet naar achteren draait. Hierdoor raakt u nooit de muur met de hendel.

Waterbesparende keukenkraan

Deze waterbesparende keukenkraan is voorzien van een ECO stand. Met de eco-stand kunt u water besparen. Bij het openen van de hendel zijn er 2 standen, de eerste stand is waterbesparend en zodra u de hendel verder opent krijgt u de gewone stand. Deze waterbesparende keukenkraan wordt steeds populairder.

Uittrekbare RVS keukenkraan

U kunt bij deze RVS keukenkraan het mondstuk uittrekken, waardoor u veel verder komt met de waterstraal. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw wasbak(-ken) veel makkelijker spoelen en ook het schoonspoelen van groente of de vaat is veel eenvoudiger.

Inox keukenkraan uittrekbaar Sento Stainless

Uittrekbare RVS handdouche keukenkraan:

Tiel Keuken met zwart aanrechtblad composite RVS keukenkraan

De uittrekbare RVS handdouche keukenkraan werken net zoals de uittrekbare RVS keukenkraan, maar met dat verschil dat deze kraan een handdouche heeft met 2 standen. De eerste stand van de handdouche zorgt voor een normale waterstraal en de tweede stand geeft een sproeistand.
De uittrekbare RVS handdouche keukenkranen zijn een echte aanrader voor uw keuken !

RVS zeeppompje:

Heeft u een RVS kraan in uw keuken, dan is het heel stijlvol om een RVS zeeppompje in uw keukenblad bij in te bouwen. Door met dezelfde materialen te werken krijgt uw keuken een prachtige en stijlvolle uitstraling.

Kijk voor de prachtige RVS keukenkranen van Sento Stainless en Beldeaux bij de producten of bij de set aanbiedingen.