Sento Stainless - de RVS kraan

De fabriek van Sento Stainless staat in China en na meer dan 50 jaar ervaring in de productie van kranen, heeft Sento Stainless zich in 2001 gespecialiseerd in het produceren van de RVS kraan.
Inmiddels zijn de RVS Kranen van Sento Stainless wereldwijd verkocht en is er een grote groep met klanten in het buitenland, zoals de Verenigde Staten, Australië, Europa en Azië.

Alle kranen van Sento Stainless zijn van volledig geborsteld RVS. Het materiaal RVS geeft de RVS kraan een prachtige, chique look, waardoor de badkamer of keuken een mooie uitstraling krijgt.

Naast de mooie uitstraling heeft RVS ook nog meer bijzonder eigenschappen. De RVS kraan is zeer duurzaam en gaat met goed onderhoud makkelijk een mensenleven mee. Daarnaast draagt RVS bij aan een beter milieu, omdat RVS loodvrij is.

Alle binnenwerken en onderdelen zijn bekende europese leveranciers zoals Neoperl, Flühs, Kerox etc. Op alle kranen van Sento Stainless zit 5 jaar garantie.

Stel uw eigen RVS inbouw bad- en douche combinaties samen;

Sento Stainless heeft een paar prachtige "badkamer families" ontworpen, waarmee u uw badkamer RVS Regendouchekop Sento Stainless SD109prachtig in 1 stijl kunt inrichten. Het gaat om de volgende series:
- RVS inbouw kranen - serie Sento Stainless I
- RVS inbouw kranen - Sento Stainless II
- RVS opbouw thermostaat kranen - Sento Stainless III
- Landelijke RVS opbouw mengkranen - Sento Stainless IV

Bij de verschillende series (m.u.v. serie Sento Stainless IV) heeft u keuze uit diverse opties, waardoor u uw eigen RVS kraan kunt samenstellen:
- handdouches (rond, staaf of massage)
- regendouchekoppen (rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen)
- wanduitlopen (bij de inbouw series, diverse afmetingen)
- douchebuizen (plafond- of muurbuis, diverse afmetingen)
- handdouchehouder (wandhouder of glijstang)

Wij zijn importeur van dit prachtige merk en leveren aan zowel de consument via aquatulp (www.aquatulp.com) als aan bedrijven via de groothandel (www.rvs-kranengroothandel.nl).
Alle RVS badkamer- en keukenkranen zijn op voorraad, mits anders vermeld op de site.