RVS Douchekoppen

Toont alle 13 resultaten

Op zoek naar een losse RVS douchekop?

De prachtige RVS douchekoppen zijn van de merken Sento Stainless en Beldeaux. U kunt kiezen voor een losse RVS douchekop of voor een RVS douchekop i.c.m. een RVS douchebuis.

De RVS douchekop is van volledig, geborsteld RVS en voorzien van antikalk nossels. De antikalk nossels zorgen ervoor dat u de spuitgaten, waardoor het water komt, vrij van kalk kunt houden.

RVS Regendouchekop:

Met de RVS regendouchekop krijgt u een heerlijk gevoel, alsof u in de regen staat te douchen. De regendouchekoppen zijn in verschillende modellen en afmetingen te verkrijgen, waardoor iedere douchekop weer een andere beleving geeft.
– Ronde RVS douchekop: Bij de ronde RVS douchekop heeft u keuze uit verschillende doorsnedes: ø20cm, ø25cm, ø30cm
– Vierkante RVS douchekop
– Rechthoekige RVS douchekop

RVS douchebuis met douchekop:

U kunt een losse RVS douchekop bestellen, maar ook i.c.m. een RVS douchebuis. Bij de RVS douchebuis met douchekop heeft u keuze uit een RVS muur buis of een RVS plafond buis.

RVS muur buis:

Bij inbouw kranen worden de waterleidingen in de muur weggewerkt. De RVS muur buis wordt op de waterleiding aangesloten en zorgt voor de waterdoorvoer naar de douchekop.

RVS plafond buis:

Bij de RVS plafond buis moet de waterleiding in het plafond worden weggewerkt. De RVS plafond buis wordt op de waterleiding in het plafond aangesloten en zorgt voor de waterdoorvoer naar de douchekop. Er zijn diverse afmetingen verkrijgbaar, dus kijkt u goed naar de hoogte van uw plafond, zodat u goed met uw douchekop qua hoogte uitkomt.

Complete RVS doucheset:

Zoekt u een complete RVS doucheset of wilt u uw volledige badkamer in RVS inrichten, kijkt u dan eens bij de prachtige RVS badkamer Series van Beldeaux of Sento Stainless, waarmee u uw badkamer helemaal in 1 stijl kunt inrichten.