RVS Inbouw Badkranen

Toont alle 12 resultaten

Op zoek naar een prachtige RVS inbouw badkraan?

Iedere dag komt u in uw badkamer om te genieten van een heerlijke douche of bad. Met de prachtige RVS inbouw badkraan van de merken Beldeaux en Sento Stainless, geniet u iedere dag weer.

De inbouw badkranen zijn van volledig, geborsteld RVS en leverbaar in zowel thermostaatkraan als mengkraan.

De RVS inbouw badkraan wordt ingebouwd in de muur van de badkamer en het leidingwerk wordt volledig in de muur van de badkamer weggewerkt.  Het enige wat u nog ziet zijn de RVS onderdelen zoals bijvoorbeeld: de RVS bedieningshendel, de RVS wanduitloop, de RVS handdouche etc.
Daarnaast heeft u diverse keuzes, waardoor u precies de badkamerset samen kunt stellen, die u wenst.

Stel uw eigen RVS inbouw badset samen:

Zowel de serie van Beldeaux als de serie van Sento Stainless biedt diverse keuzemogelijkheden, waardoor u de RVS inbouw badset helemaal zelf kunt samenstellen, zoals u wilt.
U kunt kiezen uit:
– thermostaatkraan of een mengkraan
– wanduitlopen (diverse afmetingen)
handdouches (rond, staaf of massage)
– handdouchehouder (wandhouder of glijstang)

RVS inbouw thermostaat badkraan:

Met de RVS inbouw thermostaat badkraan wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS inbouw thermostaat badkraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

RVS inbouw bad mengkraan:

De RVS inbouw bad mengkraan is een éénhendel mengkraan met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuurbeveiling nodig, dan kunt u prima voor de RVS inbouw bad mengkraan kiezen.

Wilt u uw volledige badkamer in RVS inrichten, kijkt u dan eens bij de diverse RVS inbouwseries van Beldeaux of Sento Stainless. Met deze RVS inbouwseries kunt u uw badkamer helemaal in 1 stijl inrichten.

Series RVS inbouw kranen:

Wilt u uw badkamer in één stijl inrichten met RVS inbouw kranen, dan kunt u kiezen uit diverse series RVS inbouw kranen van Beldeaux en Sento Stainless. Door te werken met dezelfde materialen en in één stijl creëert u rust in uw badkamer. Kijk voor al onze series met RVS inbouw kranen bij de rubriek “RVS badkamer series”.

Welke voordelen biedt de RVS inbouw badkraan:

– de inbouw badsets hebben een prachtige uitstraling met RVS
– zijn loodvrij
– hebben een zeer lange levensduur.
– RVS staat voor Roest Vast Staal
– zal bij de juist behandeling niet roesten en is milieuvriendelijk