RVS Douches

Prachtige RVS Douches van Beldeaux en Sento Stainless

Iedere dag weer neemt u een douche en geniet u van uw badkamer. Geef uw badkamer een heerlijke uitstraling met de RVS douches van Beldeaux of Sento Stainless.

Inox thermostaat regendouche Sento Stainless

U kunt kiezen voor de RVS douchekraan met bijvoorbeeld een glijstang en handdouche, een RVS inbouw douche of een RVS regendouche. De RVS regendouche zorgt voor een heerlijk douchestraal, waarbij u het gevoel krijgt alsof u in de regen staat.

De RVS douches zijn van volledig geborsteld RVS en verkrijgbaar in een RVS douche thermostaat of een RVS douche mengkraan. Daarnaast heeft u diverse keuzemogelijkheden, waardoor u uw eigen RVS doucheset kunt samenstellen, zoals u dit wenst.

RVS douche – thermostaat:

Met de RVS douche met thermostaat wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS douchekraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

RVS thermostaat inbouw Beldeux

RVS douche – mengkraan:

De RVS douche mengkraan is een éénhendel mengkraan met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuurbeveiling nodig, dan kunt u prima voor de RVS douche mengkraan kiezen.

RVS regendouche:

Met een RVS regendouche heeft u een heerlijke grote regendouchestraal en krijgt u het gevoel alsof u in de regen staat. U kunt zelf kiezen welke regendouchekop u wenst. Daarnaast heeft de RVS regendouche ook nog een extra handdouche.

Zwarte inbouw douche met handdouche RVS316 Beldeaux

RVS inbouw douches:

De RVS inbouw douches hebben als voordeel dat alle waterleidingen in de muur ingebouwd worden. Hierdoor ziet u alleen nog de RVS onderdelen zoals de RVS douchebuis met douchekop, de RVS bedieningshendel en de RVS handdouche. Er zijn diverse combinaties mogelijk.

RVS316 Douches:

RVS316 heeft qua samenstelling één van de beste legeringen en is hierdoor zeer goed bestand tegen zouten en zuren, mits het RVS juist wordt onderhouden. RVS316 wordt veelal gebruikt voor toepassingen waarbij het RVS veel in contact komt met zouten en zuren, zoals in de botenbouw, aan de kust, buiten maar ook binnenhuis waar het veel in contact komt met bijvoorbeeld zepen en shampo’s. Lees hier meer technische informatie over RVS.

RVS regendouche in zwarte badkamer

Stel uw eigen RVS Doucheset samen.

Bij de RVS douchesets heeft u keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS doucheset kunt samenstellen:
– handdouches: rond, staaf of massage
– regendouchekoppen: rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen
– bij de RVS inbouw Douchesets heeft u keuze uit RVS muur- of RVS plafond buizen (diverse afmetingen)

Wilt u uw volledige badkamer in RVS inrichten, kijk dan bij de diverse RVS badkamer series. Met deze badkamer series kunt u uw badkamer helemaal in één stijl inrichten.