RVS Thermostaat Badkranen

Veilig badderen met de RVS Thermostaat badkranen

U wilt toch ook iedere dag weer veilig genieten van uw badkamer. De prachtige RVS thermostaat badkranen beschermen u door de temperatuurbeveiliging en geven u iedere badmoment weer een heerlijk gevoel.

De RVS thermostaatkraan is van volledig geborsteld RVS en van de mooie merken Beldeaux en Sento Stainless.

Stel uw eigen RVS thermostaat bad set samen.

Zowel het merk Beldeaux als het merk Sento Stainless biedt diverse keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS thermostaat bad set kunt samenstellen:
– handdouches (rond, staaf of massage)
– handdouchehouders (wandhouder of glijstang)
– wanduitlopen (alleen bij de inbouw bad set, diverse afmetingen)

RVS thermostaat badkraan:

Met de RVS thermostaat badkraan wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS thermostaat badkraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

De RVS thermostaat badkraan wordt veel gebruikt bij huishoudens met kinderen, waarbij het van belang is, dat de temperatuur is beveiligd. Is dit niet voor u van belang, dan kunt u gerust kiezen voor een bad mengkraan.

RVS inbouw thermostaat badkraan:

Naast de opbouw RVS thermostaat badkraan kunt u ook kiezen voor de RVS inbouw thermostaat badkraan, waarbij de waterleidingen volledig in de muur zijn weggewerkt. Het enige wat u ziet zijn de bedieningshendels, de handdouches en de wateruitloop.

Wilt u uw volledige badkamer in RVS inrichten, kijk dan bij de diverse RVS badkamer series van Beldeaux of Sento Stainless. Met RVS badkamer series kunt u uw badkamer helemaal in 1 stijl inrichten.

Welke voordelen biedt u de RVS thermostaat badkranen:

– de RVS thermostaat douche heeft een prachtige uitstraling met het geborstelde RVS
– zijn loodvrij
– De RVS thermostaat kraan heeft een zeer lange levensduur
-RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juist behandeling niet roesten
– is milieuvriendelijk.