RVS Regendouches

Toont alle 16 resultaten

Prachtige RVS Regendouche van Beldeaux en Sento Stainless

Het is alsof u in de regen staat te douchen met deze prachtige RVS regendouche van Beldeaux en Sento Stainless.
De douches zijn van volledig, geborsteld RVS en bieden diverse keuzemogelijkheden, waardoor u precies de set kunt samenstellen, die u wenst.

Stel uw eigen RVS Regendoucheset samen:

Hieronder treft u de verschillende keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS regendoucheset kunt samenstellen:
– regendouchekoppen (rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen)
– douchebuizen (plafond- of muurbuizen in diverse afmetingen)
– handdouches (rond, staaf of massage met 5 standen)
– handdouchehouders (wandhouder of glijstang)

RVS thermostaat regendouche:

Met de RVS thermostaat regendouchekraan wordt het douchen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS thermostaat regendouchekraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

RVS mengkraan regendouche:

De RVS mengkraan regendouche is éénhendel mengkraan met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuurbeveiling nodig, dan kunt u prima voor de RVS mengkraan regendouches.

RVS inbouw regendouches:

Naast de opbouw douches kunt u ook kiezen voor de RVS inbouw regendouches, waarbij de waterleidingen volledig in de muur zijn weggewerkt. Het enige wat u ziet zijn de bedieningshendel, de handdouches en de douchekoppen.

Wilt u uw volledige badkamer in RVS inrichten, kijkt u dan eens bij de prachtige RVS badkamer Series van Beldeaux of Sento Stainless, waarmee u uw badkamer helemaal in 1 stijl kunt inrichten.