RVS Afvoerpluggen

Prachtige RVS afvoerstoppen van Sento Stainless voor wasbakken/wastafels met of zonder overflow

De RVS afvoerstoppen van Sento Stainless en Beldeaux zijn van prachtig geborsteld RVS en voorzien van een “POP-UP” sluitsysteem of het systeem “allways open”.

Bij het bepalen van de juiste RVS afvoerplug, dient u te weten of uw wasbak of wastafel een overflow systeem heeft. Het overflow systeem zorgt ervoor dat de wasbak niet overstroomt, indien de afvoerplug wordt afgesloten.

Wasbakken/wastafels zonder overflow systeem:

Heeft uw wasbak geen overflow systeem, dan doet u er verstandig aan om voor de RVS afvoerpluggen te kiezen met het systeem “Allways Open”. Hierdoor voorkomt u dat de wasbak overstroomt. Daarnaast hebben de afvoerpluggen geen extra opening nodig voor het afvoerwater uit de overflow van uw wasbak.

Wasbakken/wastafels met overflow systeem:

Heeft uw wasbak een overflow systeem, dan dient u te kiezen voor de RVS afvoerpluggen die een extra opening hebben voor het overflow systeem. Het water uit het overflow systeem van de wasbak stroomt dan via de RVS afvoerplug naar de afvoer toe.
Met een overflow systeem in uw wasbak kunt u gerust kiezen voor een afvoerplug met een Pop-up clicksysteem. Met het clicksysteem kunt u de afvoerstop sluiten en weer openen.

De universele RVS afvoerstoppen passen op zowel de wasbakken en wastafels met een overflow- als zonder een overflow systeem.

Tip: Kiest u voor een RVS kraan, kiest u dan ook voor een RVS afvoerstop, een RVS sifon (mits in het zicht) en eventueel een RVS hoekstopkraan, zodat u dezelfde materialen gebruikt en het één stijlvol geheel blijft.

Kijk ook eens bij de diverse combinatie aanbiedingen voor een RVS wastafelkraan in combinatie met een RVS afvoerplug.