RVS Inbouw Douchekranen

Toont alle 12 resultaten

Op zoek naar een prachtige RVS inbouw douche

Met de prachtige RVS inbouw douche van Beldeaux en Sento Stainless geeft u uw douche een fijne uitstraling. De inbouw douchekraan is van volledig, geborsteld RVS en verkrijgbaar in een thermostaat- of menguitvoering.

De RVS inbouw doucheset wordt ingebouwd in de wand van de badkamer en het leidingwerk wordt volledig in de wand van de badkamer weggewerkt.  Het enige wat u nog ziet zijn de RVS onderdelen zoals bijvoorbeeld: de RVS bedieningshendel, de RVS douchebuis met douchekop, de RVS handdouche etc.
Daarnaast heeft u diverse keuzes, waardoor u precies de doucheset samen kunt stellen, die u wenst.

Stel uw eigen RVS inbouw doucheset samen:

Zowel de serie van Beldeaux als de serie van Sento Stainless biedt diverse keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS inbouw doucheset kunt samenstellen. U heeft keuze in de volgende onderdelen:
– handdouches (rond, staaf of massage)
– handdouchehouder (wandhouder of glijstang)
– regendouchekoppen (rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen)
– douchebuizen (plafond- of muurbuizen in diverse afmetingen)
– wandaansluitbochten (flexibel of vast, alleen bij Beldeaux)

RVS inbouw thermostaat douchekraan:

Met de RVS inbouw thermostaat douchekraan wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS inbouw thermostaat douchekraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

RVS inbouw douche-mengkraan:

De RVS inbouw douche-mengkraan is een éénhendel mengkraan met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuurbeveiliging nodig, dan kunt u prima voor de RVS douche-mengkraan kiezen.

RVS inbouw regendouche:

U kunt kiezen voor een normale douche of een heerlijke regendouche.

De normale RVS inbouw douche is voorzien van een glijstang of een wandhouder en u heeft keuze uit 3 verschillende handdouches.

Onder de RVS inbouw regendouches krijgt u het ultieme gevoel alsof u in de regen staat. De regendouchestraal wordt bepaald door de afmeting van de douchekop en daarnaast heeft u ook nog een extra handdouche.

Series RVS inbouw kranen:

Wilt u uw badkamer in één stijl inrichten met RVS inbouw kranen, dan kunt u kiezen uit diverse series RVS inbouw kranen van Beldeaux en Sento Stainless. Door te werken met dezelfde materialen en in één stijl creëert u rust in uw badkamer. Kijk voor al onze series met RVS inbouw kranen bij de rubriek “RVS badkamer series”.

Welke voordelen biedt de inbouw RVS douche:

De inbouw RVS douche hebben een prachtige uitstraling met RVS, zijn loodvrij en hebben een zeer lange levensduur.
RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juist behandeling niet roesten en is milieuvriendelijk.