RVS douchesets kopen? Wij leveren de beste kwaliteit!

Bekijk ons assortiment

De RVS douchesets zijn de oplossing voor iedere badkamer. RVS geeft een luxe uitstraling en is veel beter bestand tegen roest, kalkaanslag en corrosie. Onze RVS Doucheset maakt uw badkamer helemaal af én bespaart u ook nog eens veel geld!

De verschillende RVS douchesets

 

De RVS regendouche

RVS regendouches komen in verschillende soorten en maten. De een wil liever een ultra thin douchekop, de ander een grote ronde regendouchekop en de ander weer een vierkante RVS regendouche.

 

De RVS handdouche

RVS handdouches zijn erg populair, met name de RVS massagehanddouche. Met 5 verschillende standen om heerlijk te ontspannen.

 

RVS douche zonder leidingen? Kies voor een RVS inbouwdouche

De RVS inbouwdouches worden steeds populairder. Dit is een stijlvolle oplossing waarbij alle leidingen in de muur zijn weggewerkt. Hierdoor ontstaat een luxe, ruimtelijke uitstraling. Voordat u deze oplossing kiest, is het belangrijk te bepalen hoe diep de douche in de muur kan worden ingebouwd. De meeste RVS inbouwdouchesets hebben een inbouwdiepte tussen de 4 en 7 cm.

 

Is de muur dik genoeg, dan heeft u veel mogelijkheden. Het is even puzzelen om alle onderdelen bij elkaar te zoeken en de benodigdheden hangen af van wat voor type douches u zoekt. Wilt u de douchekop uit het plafond hebben, dan heeft u meer leidingen nodig om de verbinding te maken. Overweeg daarnaast of u een handdouche in een houder wilt of met glijstang, of juist geen handdouche. Voor een gezin met jonge kinderen adviseren we een inbouwthermostaatkraan in plaats van een mengkraan. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw RVS inbouwdouche.

 

Andere producten en onderdelen van uw RVS doucheset zijn:

  • RVS plafonddouche of RVS muurdouche
  • RVS douchebuizen diverse afmetingen
  • RVS handdouchehouder incl. aansluitbocht
  • RVS Glijstang

Wat heeft u nodig: stel uw eigen RVS doucheset samen

RVS Thermostaatkraan RVS Thermostaatkraan
RVS Douchekraan
RVS Regendouche RVS Regendouche
RVS Inbouw douchekranen RVS Inbouw douchekraan
RVS Handdouche RVS Handdouche
RVS Douchekoppen RVS Douchekoppen
RVS Aansluitbocht RVS Aansluitbocht
RVS Handdouchehouder RVS Handdouchehouder
RVS Glijstang RVS Glijstang

 

 


 

Het verschil tussen een doucheset van RVS en een RVS look regendouche

RVS look is een term die u vast regelmatig tegenkomt in uw zoektocht. RVS look is gemaakt van messing, maar het heeft de uitstraling van RVS.

Messing heeft andere eigenschappen dan RVS en het is een stuk goedkoper. Het verschil ontstaat door de eigenschappen van beide materialen en het productieproces. RVS is een afkorting van Roest Vast Staal en zal niet gaan roesten mits het op de juiste manier onderhouden wordt. RVS kan een mensenleven mee. Daarnaast is RVS vrij van lood. Hierdoor is het beter voor het milieu en voor uw gezondheid. RVS is daarnaast ook een stuk harder dan messing, waardoor de productie meer tijd in beslag neemt.

 

Zo herkent u het verschil tussen RVS douchesets en RVS look douchesets

Als u RVS en RVS look naast elkaar legt, dan ziet u duidelijk het verschil. RVS look douchesets hebben over het algemeen een gelige gloed en zullen in de loop van de tijd steeds geler worden.

 


 

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over welke variant het beste voor u is? Neem dan contact met ons op!