RVS badkamerkranen: De complete look in uw badkamer met RVS kranen

Bekijk ons assortiment

De badkamer is de plek waar uw dag begint. Onder de douche of voor de spiegel. Uw dag kan niet beter beginnen dan in een prettige omgeving met de juiste finishing touch: een strakke afwerking met RVS badkamerkranen. Van regendouche tot RVS mengkraan: hier vindt u de perfecte RVS badkamerkranen voor u.

Prachtige series RVS badkamerkranen

Beldeaux 2000Serie Beldeaux 2000
Serie Sento Stainless I
Sento StainlessIISerie Sento Stainless II
RVS badkamerkraan Sento StainlessIIISerie Sento Stainless III
RVS Thermostaatkraan Sento Stainless IV

 


Talloze mogelijkheden met de wastafelkraan

Tanden poetsen en handen wassen wordt een beleving boven wastafel met als finishing touch een RVS wastafelkraan. Ook deze zijn aan te passen naar uw wensen: met de éénhendel mengkraan bedient u waterstroom en temperatuur in één beweging; met de tweehendel mengkraan draait u warm en koud water zelf open. Daarnaast kunt u kiezen voor een hoge of lage kraan, gemonteerd op uw wasbak of ingebouwd in de muur. Een ding staat vast: met een kraan van geborsteld RVS bent u verzekerd van kwaliteit en een luxueuze uitstraling.

 

Vind de douchekop die bij u past

De ene douchekop is de andere niet. Met een muurdouche stelt u zelf uw ideale hoogte in en houdt u makkelijk het hoofd boven water. Een plafonddouche, ook bekend als regendouche, geeft u een geheel andere douche-ervaring. Ook kunt u kiezen voor een handdouche. Deze heeft vijf massagetanden die u helemaal tot rust brengen.

 

Helemaal ontzorgd met een complete RVS doucheset

Met een volledige doucheset heeft u het voor elkaar van A tot Z. Deze bestaat uit een RVS plafonddouche (regendouche) of RVS muurdouche, RVS douchebuizen, RVS handdouchehouder met aansluitbocht en een RVS glijstang. Zo heeft u alle onderdelen bij elkaar!

 

Uw ideale badkraan binnen handbereik

Welke badkraan heeft uw voorkeur? Met een RVS thermostaat badkraan bent u beschermd tegen te heet water omdat de automatische stand reikt tot 38℃. Als u alle vrijheid wilt in het gebruik van uw badkraan, is de éénhendel badmengkraan iets voor u. Als eyecatcher in de badkamer waar niemand omheen kan hebben wij de staande RVS badkraan, die naast het bad wordt gemonteerd en zo alle ruimte overlaat aan de randen van het bad.

 


 

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over welke variant het beste voor u is? Neem dan contact met ons op!