De perfecte RVS badkraan als finishing touch

Bekijk ons assortiment
RVS Badkraan

De RVS badkraan maakt uw bad helemaal af en geeft het met geborsteld RVS de luxueuze uitstraling die het verdient. Wij hebben verschillende series RVS badkranen van Beldeaux en Sento Stainless die goed bestand zijn tegen corrosie, kalkaanslag en roest. Daarom gaan ze lang mee en zijn ze de ideale finishing touch voor uw bad! Wilt u het volledige pakket van RVS kranen in uw badkamer? Dan is de RVS badset ideaal.

 

Opvallen met een staande RVS badkraan

Gaan uw wensen verder dan een klassieke kraan met geborsteld staal bij het bad, maar wilt u een RVS kraan die écht de show steelt? Waar inbouwkranen zijn gemonteerd aan het bad zelf, staat de vrijstaande RVS badkraan naast het bad. Met een vrijstaande RVS badkraan brengt u een opvallende vertoning de badkamer in!

 

Kies de perfecte badkraan voor u

RVS Badkamer Kranen SeriesRVS inbouw badkraan
RVS thermostaat badkraan Thermostaat badkranen
Vrijstaande badkraanVrijstaande badkraan

 


 

Zorgeloos douchen met RVS thermostaat badkranen

De RVS thermostaat badkraan beveiligt de temperatuur en laat deze niet hoger gaan dan 38℃. Maar laat u zich hiertoe niet beperken: als u de veiligheidspal indrukt kunt u de temperatuur naar wens ophogen.

 

Alle vrijheid met RVS badmengkranen

Een knap staaltje vakwerk met keramisch binnenwerk en RVS behuizing, dat is de RVS badmengkraan. Hij geeft u alle vrijheid in gebruik, doordat u zowel waterstroom als temperatuur zelf bedient met één hendel. De perfecte optie voor als u geen beveiliging nodig heeft voor de temperatuur en graag zelf het heft in handen hebt.

 


 

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over welke variant het beste voor u is? Neem dan contact met ons op!