Toilet inrichten en ideeën opdoen ? Kijk hier voor verschillende wasbakken met kranen!

Voor de inrichting van de toilet zijn zoveel leuke ideeën op te doen, nu nog kiezen. Welke wasbak is mooi, welke kleur wil ik gebruiken in de toilet, komt de fonteinkraan uit de muur of komt de kraan op de wasbak of er naast. Er zijn zoveel mogelijkheden, kijk hier voor de toilet inrichten en ideeen.

Hoe bepaal ik de inrichting van mijn wasbak in de toilet?

Allereerst is het dus van belang om uit te zoeken waar het water vandaan kan komen. Komt dit uit vanuit een aansluiting onder de wasbak in met een waterslang, dan kun je kiezen voor een opbouw fonteinkraan. Komt het water uit de muur en is het nog mogelijk om een kraan in de muur in te bouwen, dan staat het heel mooi om een fonteinkraan in de muur in te bouwen.

Kies voor mooie kleuren en denk goed na over de verlichting, voor een mooi warm gevoel.

RVS fonteinkraan op witte wasbak

Bij bovenstaande wasbak is gebruik gemaakt van de opbouw RVS fonteinkraan ST101 van Sento Stainless. De wateraansluiting is via een wateraansluiting onder de wasbak aangesloten. De fonteinkraan is van volledig geborsteld RVS316, wat een mooie chique uitstraling geeft. RVS316 is één van de betere legeringen in RVS en zeer goed bestand tegen zouten en zuren.

Bij deze toilet is gebruik gemaakt van indirect licht en beige tegeltjes voor een gezellige sfeer.

 

Hoge toiletkraan van RVS naast wasbak ST102

In deze toilet is gebruik gemaakt van een witte ovale waskom met een hoge RVS fonteinkraan ST102 van Sento Stainless naast de wasbak. Dit geeft een speels effect. De wastafelkraan krijgt het water van onder aangevoerd, dus er dient een gat in de wastafel of plank gemaakt te worden.

Door de brede plank is er ruimte om aan de zijkant speels verschillende plantjes neer te zetten.

RVS inbouw koudwaterkraan Beldeaux

Bij deze opstelling, zowel hierboven als hieronder is gebruik gemaakt van een RVS inbouw fonteinkraan BLWK2003 van het mooie merk Beldeaux.
De kraan is in de muur ingebouwd en hierdoor is er dus geen waterslang in het zicht. Dit geeft een speels en rustig effect.

De waskom in de foto hierboven is in een betonlook, maar is natuurlijk in heel veel verschillende materialen te verkrijgen.

 

Toilet blauwe tegels witte wasbak RVS sifon kraan

Kies je voor een RVS fonteinkraan en is de sifon in het zicht, dan is het het mooist als ook de sifon en de afvoerstop in RVS zijn.
Het gebruik van dezelfde materialen geeft een mooie rustige uitstraling.

Zwarte inbouwkranen in RVS

 

Natuurstenen wasbak met zwarte kraan inbouw RVS316 Beldeaux

Hierboven is een mooie natuurstenen wasbak geplaatst op een houten blad. In de muur is de zwarte inbouw RVS fonteinkraan BLWK2003B van Beldeaux ingebouwd.
Zwart is een ware trend en staat prachtig in iedere toilet.

Hieronder een voorbeeld hoe zwart mooi combineert met een marmeren wand in de toilet.

Marmeren wand met zwarte inbouw kraan RVS316

Wij hopen dat u met deze pagina weer wat inspiratie heeft kunnen opdoen voor de inrichting van de toilet.