Stuur uw foto’s in en ontvang een gratis RVS reinigingset van Beldeaux

Heb je RVS kranen van Beldeaux, Sento Stainless of Stoozz gekocht? Inspireer anderen en deel de foto’s van uw badkamer, toilet of keuken met ons.

Kijk hieronder naar de voorwaarden en ontvang een gratis RVS reinigingset van Beldeaux! Met deze RVS reinigingset kun je de RVS kranen goed onderhouden en blijven de kranen nog jarenlang mooi en schoon. Lees hier meer over de reiniging van RVS kranen.RVS316 wastafelkranen met zwarte waskom Sento Stainless

Wij willen graag de foto’s delen op onze webshop, zodat anderen ook kunnen zien hoe mooi de RVS kranen staan in de badkamer, toilet of keuken. En wat is nu leuker dat plaatjes van onze eigen klanten.
Ook plaatsen wij regelmatig foto’s op pinterest, facebook en andere social media kanalen. Help ons anderen te inspireren en stuur jouw foto’s in.

Wie kan er mee doen aan de foto actie:

– Heb je één of meerdere RVS kranen bij Aquatulp aangeschaft, dan kun je meedoen.
– Je gaat ermee akkoord dat wij de ingezonden foto’s en filmpjes gebruiken op onze website, advertenties en social media.
– Aquatulp behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname.
– Reclame maken voor andere producten is niet toegestaan
RVS Thermostaat Badkraan Inbouw Beldeaux

Hoe doet u mee ?

– Stuur ons een bericht via ons contactformulier met de volgende gegevens: naam, adres, postcode/woonplaats, telefoonnummer en het ordernummer en geef aan dat je mee wil doen aan de foto-actie.
– Wij sturen je een e-mail terug met een actienummer, dit is een teken dat je mee kunt doen aan de fotoactie.
– Maak vervolgens diverse foto’s van de kranen van Beldeaux, Sento Stainless en/of Stoozz; foto’s van de totale badkamer, toilet of keuken, foto’s van een enkele kraan of een mooie close-up. Bekijk zelf wat je mooi vindt, dit kan gewoon met de mobiel.

RVS Wastafelkraan naast zwarte wasbak SW119
– De foto’s kun je aan ons terugmailen onder vermelding van het actie nummer. Zijn het er een paar foto’s, dan kan dit gewoon via de e-mail, zijn het er meerdere dan kan dit ook via “We-Transfer”, zodat het bestand niet te zwaar wordt. Weet je niet hoe dit werkt, neem dan contact met ons op voor ondersteuning.
– Zodra de foto’s zijn ontvangen en goed bevonden, ontvangt je van ons een bericht.

Wij zullen jouw inspiratie belonen met een gratis RVS reinigingset van Beldeaux.
– Voor foto’s van 1 RVS product ontvangt u de setje van 2 flesjes van 20ml
– Voor foto’s van meerdere producten ontvangt u een set van 2 flesjes van 100ml.

rvs inbouw kraan muur

Nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.