RVS Regendouche

De RVS regendouche is ideaal in iedere badkamer. Het materiaal RVS gedraagt zich zeer goed in een waterige omgeving. Veel mensen onderschatten het, maar water bevat zouten en mineralen en kunnen producten flink aantasten en op de lange duur schade toebrengen. Kijk zelf maar hoe lastig het is om natte ruimtes schoon en vrij van kalk te houden, daarom zijn de waterontharders ook zo in trek.

Dat roestvast staal zich zo edel gedraagt, komt door een uiterst dunne passieve chroomoxidehuid (beschermlaag) die het RVS beschermt tegen o.a. corrosie. Door goed en regelmatig onderhoud van RVS met een RVS reinigers, kan een RVS regendouche makkelijk een mensenleven mee. Kies daarom voor een regendouche van volledig RVS.

De RVS Regendouche met verschillende keuzemogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat je de Regendouches kunt kiezen, die bij jou past. Daarom zijn er een legio aan keuzemogelijkheden bij de mooie RVS regendouches van RVS Beldeaux of Sento Stainless,, zodat je zelf kunt bepalen hoe de douche eruit komt te zien. Naast de keuze voor een thermostaatkraan of een mengkraan, zijn er ook nog de volgende keuzes.

RVS Regendouchekop:

De een wil een ultra thin douchekop, de ander wil graag een hele grote douchekop of een vierkant model.

RVS Douchekop Sento Stainless kiezen maatwerk

 

RVS Handdouche:

Ook bij handdouches zijn verschillende mogelijkheden, erg populair is de RVS massagehanddouche met 5 verschillende standen.

RVS Handdouche Sento Stainless keuze

Wilt u de RVS douche inbouwen in de muur?

Steeds populairder worden de RVS inbouw douches, waarbij alle leidingen worden weggewerkt in de muur. Dit geeft een prachtige en ruimtelijke uitstraling, omdat u nu alleen de muur nog ziet. Wel is het belangrijk om vooraf te bepalen hoe diep de douche kan worden ingebouwd in de muur en of uw muur hier wel dik genoeg voor is. De meeste inbouw hendels hebben een inbouwdiepte tussen de 4 en 7 cm.

Is uw muur dik genoeg, dan kunt u alle mogelijkheden onderzoeken. Het is net puzzelen, kijk wat u wilt en u kunt het middels leidingen aan elkaar verbinden. Wilt u een plafond douchekop of een douchekop die uit de muur komt. Wilt u een handdouche in een houder of een glijstang met handdouche of helemaal geen handdouche. Heeft u een gezin met jonge kinderen, kies dan voor een inbouw thermostaatkraan, anders is een mengkraan ook prima.

RVS Plafond Douche of Muur Douche

RVS Douchebuizen diverse afmetingen Beldeaux

RVS Douchebuizen diverse afmetingen Beldeaux

RVS handdouchehouder incl. aansluitbocht

Deze handdouchehouders zijn tevens de waterdoorvoer voor de handdouche.

RVS handdouchehouder incl aansluitbocht keuze BLD2015 en BLD2016

Of kies voor een RVS Glijstang

 

RVS douche met glijstang Sento Stainless

RVS regendouche of RVS Look regendouche?

Wat is nou precies het verschil tussen een RVS regendouche en een RVS Look regendouche? Het woord “RVS Look” wordt in de volksmond gebruikt omdat het een messing kraan is met de look van RVS.

Thermostaat kraan RVS Beldeaux

Thermostaat kraan RVS Beldeaux

Het materiaal messing heeft hele andere eigenschappen dan RVS en is ook een stuk goedkoper. Het prijsverschil heeft te maken de eigenschappen van RVS en het productieproces. RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij goed en regelmatig onderhoud met speciale RVS reiniger niet roesten en kan wel een mensenleven mee.
Daarnaast is RVS loodvrij en hierdoor beter voor het milieu en de volksgezondheid. Doordat RVS veel harder is dan messing neemt het productieproces van RVS veel meer tijd in beslag.

Hoe herkent u het verschil tussen een RVS regendouche en een RVS look regendouche?

Als je RVS look en RVS naast elkaar zet, dan zie je een duidelijk verschil. RVS look is een messing kraan, waarbij een laag is aangebracht op de kraan, zodat deze op RVS lijkt (vernikkeld). De RVS look regendouche heeft een gelige gloed en zal in de loop van de tijd ook steeds iets geler worden.

Kies voor een regendouche van volledig RVS van de mooie merken Beldeaux of Sento Stainless. Kijk hier voor de mogelijkheden !