Inspiratie opdoen? Binnenkijken in de badkamer in Nijmegen

Onze klanten uit Nijmegen willen graag de beelden van hun badkamer met u te delen, zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw toekomstige badkamer.

Dubbele wastafel warme kleur RVS inbouw kraan BLWM2001

Deze prachtig badkamer in Nijmegen heeft veel kleur en is ingericht met speelse tegels. Hier is gebruik gemaakt van een stijlvol houten badmeubel met een stoere betonnen wasbak en prachtige inbouw kranen van RVS316 van het merk Beldeaux.

Boven de prachtige betonnen wasbak zijn twee mooi RVS inbouw wastafelkranen in de muur ingebouwd, een mooie combi tussen stoer en chique. De inbouw wastafelkranen zijn voorzien van een inbouw hendel, waarmee het water kan worden bediend en gemengd en een inbouw wateruitloop waardoor het water in de wasbak stroomt.
brede wastafel met dubbele wasbak RVS kraan BLWM2001brede wastafel met dubbele wasbak BLWM2001

De inbouw wastafelkraan (BWLM2001) is van het merk Beldeaux en van volldig geborsteld RVS316, één van de betere legeringen in RVS en uitermate geschikt voor een waterig milieu.
De speelse tegeltjes rondom de wasbak maken het geheel prachtig af.

Ook in de douche is de mooie warme kleur gebruikt i.c.m. de speelse tegeltjes. Door dezelfde materialen in de gehele badkamer te gebruiken creëer je rust en krijg je een stijlvol geheel. In de is een heerlijke RVS regendouche ingebouwd in de muur.

De regendouche is voorzien van een muurbuis met regendouchekop, een glijstang met een extra handdouche en een thermostaatdouche voor extra veiligheid. De thermostaat zorgt ervoor dat de temperatuur in eerste instantie begrenst wordt tot 38 graden celcius, dus ideaal voor een huishouden met kinderen.
Ook de inbouw regendouche is van volledig geborsteld RVS316 (BLDT2670).

RVS douche in zalm kleur badkamer BLDT2670thermostaat douche met glijstang in RVS BLDT2670


Alle RVS inbouwkranen zijn van het prachtige merk Beldeaux.