Donkere badkamer icm hout en RVS kranen – de intieme sfeer !

Voor een mooie intieme sfeer in de badkamer, kies je voor donkere kleuren. Donkere kleuren omarmen en geven geborgenheid, maar te donker kan ook kil en ongezellig overkomen. Daarom is de combinatie van een donkere badkamer met hout en RVS een hele mooie combinatie. Hout brengt warmte en gezelligheid en RVS geeft een chique uitstraling.

Om een mooie donkere badkamer te creëren kun je voor donkere tegels kiezen in zwart, bruin of antraciet, bij voorkeur groot van formaat. Naast donkere tegels kun je ook voor donker stucwerk/pleisterwerk kiezen, mits het materiaal geschikt voor een waterige omgeving. Vraag dit altijd goed na bij de specialist.

In de donkere badkamers komen de RVS kranen prachtig tot hun recht, vooral door het contrast in kleuren. In onderstaande douche is de inbouw RVS regendouche SD1146 in de muur ingebouwd en donker gestuct.

RVS inbouw douche Sento Stainless SD114

Ook op of naast een zwarte natuurstenen wasbak staat een RVS wastafelkraan prachtig. Gebruik rondom de wasbak hout en je brengt weer warmte in de badkamer. Speel met de materialen. Hout kan in de plank gebruikt worden waar de wasbak op staat maar ook als afwerking op de muur. Bij onderstaande wastafel zijn de RVS wastafelkranen SW120 gebruikt.

RVS316 wastafelkranen met zwarte waskom Sento Stainless

Verder is het belangrijk om goed over de verlichting na te denken. De intieme sfeer komt nog beter tot zijn recht door het gebruik van indirect licht. Hopelijk hebben wij je ook deze keer kunnen inspireren met de verschillende materialen; hout, RVS, zwarte/bruine/antraciet tegels …..

In onderstaande badkamer is gebruik gemaakt van een hoge RVS wastafelkraan SW120 en een RVS regendouche SD113 (opbouw).

RVS kranen badkamer donkere badkamer icm hout en rvs