Badkamers met beton, hout en RVS – Stoer en warm !

Badkamers met beton, hout en RVS, een echte trend. Bent u dol op beton en hout en RVS, dan kunt u hier lekker inspiratie opdoen met de verschillende mogelijkheden.
Beton staat voor stoer en industrieel, hout voor warmte en natuur en RVS voor chique en robuust. Combineer deze drie elementen en er ontstaan prachtige combinaties.
Deze combinatie geeft een warme en industriële uitstraling.

Beldeaux RVS kranen

Een lichte badkamer met alleen beton, komt al gauw kil over, maar een rand hout en het gevoel wordt al heel anders.
De inbouw badkraan (BLBT2610) van volledig RVS316 zorgt voor een mooie finishing touch en geeft een speels effect door de inbouw.

RVS Inbouw Badkamer Kranen Series

De wastafel bestaat uit twee lichte waskommen op een lichtkleurig betonnen blad. Door de achterwand van hout krijgt het een mooie warme uitstraling.
De inbouw wastafelkranen (BLWM2001) zijn van volledig geborsteld RVS316 van het prachtige merk Beldeaux. en stijlvol weggewerkt in de houten wand.

RVS Inbouw Wastafelkraan Beldeaux

De hoge RVS fonteinkraan staat staat speels naast het betonnen waskommetje in de toilet. Ook hier weer krijgt het geheel een warme uitstraling door het gebruik van hout.
De hoge fonteinkraan (ST102) is van volledig geborsteld RVS316 en is van het merk Sento Stainless. Ook fan geworden van beton, hout en RVS ?

RVS Fonteinkraan naast grijze wasbak ST102 Sento Stainless